Voorzorgsmaatregelen i.v.m. te verwachte drukte naar de jaarwisseling toe

De korpsleiding heeft in het kader van de te verwachte drukte naar de jaarwisseling toe niets aan een toeval overgelaten. Voor een vlot en veilig verloop van zaken is er aan alles gedacht. Alle landelijke openbare vermakelijkheden/evenementen zijn geïnventariseerd en afhankelijk van hun geschatte omvang of te wel de verwachte menigte of opkomst, zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Op diverse locaties zullen landelijk regelmatig snelheid- en alcohol controles worden gehouden.

In de binnenstad en de buitenwijken zal gesurveilleerd worden door geüniformeerde politieambtenaren en politieambtenaren in burgerkleding.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn en geen onnodige risico’s te nemen in het verkeer en waar mogelijk de stadsdrukte te vermijden.

Tegen fout parkeerders zal streng worden opgetreden. Vooral zij die in- of uitritten, kruisingsvlakken of doorbraken bezet houden. Het ergste kan zijn als u op of  boven een brandput gaat parkeren, waarvan de Brandweer op dat moment   dringend gebruik van moet maken.

Aan de zakkenrollers wordt eveneens meegegeven, dat zij liever een werk (job) gaan zoeken. De politie staat op scherp. Indien zij anderen hun wel verdiende kostbare goederen of geld wegnemen, zullen zij gelijk in de kraag worden gevat. Voor deze criminelen wordt het zeker “BakkaYari”.

Daarnaast zal de politie tegen elke vorm van criminaliteit optreden. Een ieder die zich schuldig maakt aan één of ander strafbaar feit zal de wetsdienaren tegenover zich krijgen.

Het Korps Politie Suriname wenst de totale samenleving vreugdevolle maar bovenal veilige feestdagen toe.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.