Voortvluchtige verdachte neergeschoten door de politie

Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden samen met collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdag 21 april de 33-jarige Arthur A. meer bekend als “Trio” aangehouden in de Livornoweg.
Arthur, A. alias “Trio” wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging meermalen gepleegd. De strafbare feiten zijn in de maand februari van dit jaar gepleegd. Na aanhouding en opsluiting van zijn kompaan Romario,M. alias “Alkaline” kwam Arthur in beeld en was zinsdien voortvluchtig.
Na uitgewerkte informatie kon de politie Arthur aanhouden. De politie was daarbij genoodzaakt vuurwapengeweld tegen hem te gebruiken. Arthur daarbij in zijn linker bovenbeen en linker onderarm geraakt. Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Na overleg met het Openbaar Ministerie Arthur in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.