Voortvluchtige verdachte aangehouden terzake verduistering

De politie van het bureau Santodorp heeft op maandag 15 mei 2023 de 21-jarige voortvluchtige verdachte D.M. aan de Nieuw weergevondenweg terzake verduistering van een groot geldbedrag in SRD van zijn werkgever aangehouden.

De benadeelde deed op zaterdag 11 februari 2023 aangifte tegen de verdachte, die als verkoper werkte bij een gokwinkel aan de Nieuw weergevondenweg. Naar zeggen van de aangever heeft de verdachte het verduisterd geldsbedrag online vergokt. Op een gegeven moment kon D.M. geen financiële verantwoording overleggen en verliet zijn werkplek zonder medeweten van zijn collega’s.


Het onderzoek heeft verder uitgewezen dat de verdachte die uit handen van de politie wist te blijven, zich in de nacht van zondag 12 maart op maandag 13 maart 2023 schuldig heeft gemaakt aan een woninginbraak te Santo Dorp, alwaar een alerte buurtbewoner D.M. tijdens het plegen van dit strafbare feit positief heeft herkend.

De verdachte D.M. werd opgespoord en uiteindelijk op 15 mei 2023 door de politie aangehouden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.