Voortvluchtige verdachte aangehouden

De voortvluchtige verdachte G.S. is op donderdag 28 maart 2024 omstreeks 11.50 uur v.m. door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden, nadat hij kort daarvoor door de Franse autoriteiten was overgedragen aan de Brigade van de Militaire Politie op de grenspost te Albina. Deze verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau te Paramaribo.
G.S. die gezocht werd, wordt ervan verdacht zich op 15 november 2022 schuldig te hebben gemaakt aan een ernstig misdrijf, aan de Drambrandersgracht te Paramaribo, waarbij het slachtoffer Nijon Keith Tamier kwam te overlijden. Verder heeft deze verdachte zich ook schuldig gemaakt aan overtreding van de Wet op verdovende middelen en de Vuurwapenwet. Na zijn daad maakte hij zich uit de voeten en wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.S. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld ter zake verschillende ernstige strafbare feiten.

Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.