Voortvluchtige ‘Lafu’ aangehouden door RBTP

Het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) heeft op donderdag 25 januari de 34-jarige voortvluchtige Diego Richards alias ‘Lafu’ aangehouden op de kruising van de Benjamin- en de Gravenbergstraat.
“LAFU” wordt ervan verdacht zich op donderdag 13 oktober 2016 schuldig te hebben gemaakt aan poging doodslag en zware mishandeling. Hij veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding, waarbij hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achter liet en zich uit de voeten maakte.
Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Bij een ingesteld onderzoek kwam “Lafu’ in beeld. Hij werd opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven. Op 25 januari is hij gesignaleerd aan de Benjaminstraat en is door het RBTP aangehouden. Hij werd overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Lafu’ in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.