Voortvluchtige inbreker aangehouden en opgesloten

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op dinsdag 24 december de 47-jarige voortvluchtige Henkie E. aangehouden ter zake poging tot diefstal door middel van braak.

Deze inbraak heeft hij, samen met Emiliano,K. op vrijdagochtend 20 december, gepleegd in een loods in het politie ressort Paranam. Henkie en Emiliano werden betrapt door de eigenaar van de loods die op hun schoot met zijn jachtgeweer. Daarbij werd Emiliano in zijn been geraakt. Henkie zag kans weg te komen.

Emiliano is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht alwaar hij onder politie bewaking is opgenomen. Deze inbrekers hadden goederen al klaar gezet om mee te nemen. Henkie is door het RBTM overgedragen aan de collega’s van de afdeling recherche Midden. Zij zijn namelijk belast met het onderzoek in deze zaak. Henkie, E. is net zoals zijn kompaan Emiliano, K. in verzekering gesteld voor poging tot diefstal door middel van braak

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.