Voortvluchtige dief na zeven maanden aangehouden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft de 31-jarige voortvluchtige dief F.P. op dinsdag 1 december aan de Latourweg aangehouden.
F.P. wordt ervan verdacht op maandag 20 april 2020 samen met zijn kompaan L.A. een laptoptas met inhoud en documenten van een aangever uit een voertuig te hebben weggenomen. De auto was goed afgesloten en stond geparkeerd voor een supermarkt aan de Commissaris Weythingweg. L.A. en F.P. zagen kans het tochtraampje van het voertuig kapot te slaan, waarna zij er vandoor gingen met de buit.
De benadeelde deed toen aangifte bij de recherche van regio Midden. Kort na de diefstal gelukte het RBTP de verdachte L.A. aan te houden, terwijl zijn kompaan F.P. kans zag weg te komen. Op L.A. werden aangetroffen en in beslag genomen de laptop tas met inhoud en de documenten. Bij de voorgeleiding heeft L.A. een volmondige bekentenis afgelegd.
De verdachte F.P. werd na zijn aanhouding ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van regio Midden. Hij heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.