“Voorlichting Hotspot” KPS start van het jaar in Marowijne

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) is samen met andere voorlichtingsafdelingen binnen KPS en andere voorlichtingsdiensten op vrijdag 19 april 2024 gestart met het verstrekken van informatie middels hotspots op het sportcomplex van Albina en op het terrein van het districtscommissariaat te Moengo in het district Marowijne. PR werd bijgestaan bij de voorlichting hotspot door de Narcoticabrigade, Huiselijk Geweld, de Buurtmanagers, Jeugdzaken, Verkeersveiligheid Instituut, een Psycholoog, maatschappelijke werkers, Stichting Double positive foundation om voorlichting te geven aan de samenleving in het bijzonder de jeugd. V.O.S. en V.O.J. scholen in Albina en Moengo waren hierbij ook uitgenodigd. De districtscommissaris van Marowijne-Noord-Oost (Albina), dhr. C. Hunswijk en de districtscommissaris van Marowijne-Zuidwest (Moengo) mevr. O. Dominie, dhr. Awese van het sportcomplex Albina hebben ook een wezenlijke bijdrage geleverd bij het totstandkomen van deze hotspots. Hetgeen als pilotproject in het jaar 2023 van start ging in de verschillende districten en buurten gaat onverkort door.

Wij vragen de ondersteuning van de samenleving in het bijzonder de jongeren om de voorlichting hotspots te bezoeken voor de leerrijke informatie. De eerstvolgende voorlichting hotspot is op zaterdag 04 mei 2024, van 10.00 uur- 13.00 uur aan de Latourweg naast Telesur.

Thema: “Luister, leer en neem de boodschap mee”.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.