Voorlichting Hotspot district Para

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft samen met voorlichtingsafdelingen binnen KPS en andere voorlichtingsdiensten op vrijdag 31 mei 2024, informatie verstrekt aan V.O.J. en V.O.S. scholen middels hotspots voor scholen uit Para, Powakka, Paranam en andere omliggende ressorten. PR werd bij de voorlichting hotspot bijgestaan door de afdelingen Jeugdzaken en Narcotica Brigade en externe actoren zoals Psychologen, Maatschappelijk werkers en medewerkers van het Ministerie van Arbeid Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). De opkomst was bijzonder groot en blikt de politie tevreden terug naar een geslaagde voorlichtingshotspot. Dit was eveneens te merken aan de enthousiaste en tevreden leerlingen die het naar hun zin hadden bij de beantwoording van de vele vragen waarmee zij zaten.
De voorlichtingshotspot is ook bezocht door bestuursleden van het commissariaat Para, de plaats vervangend korpschef, commissaris M. Pinas en de Gewestelijke Politie Commandant (G.P.C.) van Regio Midden, commissaris N. Farina, die de jongeren ook kort hebben toegesproken. Deze activiteit is een van de grote inspanningen die het Korps Politie Suriname ondrrneemt om dichter bij de samenleving te komen. Het is door de buurtmanager van Para, de Majoor van politie Pengel in samenwerking met de afdeling Public Relations georganiseerd en het streven is, een ieder die behoefte heeft aan informatie om zodoende de criminaliteit de kop in te helpen drukken, allen van informatie op elk vlak te voorzien. Vandaar de integrale aanpak zoals boven aangegeven. Zeer binnenkort wordt een politiebeurs gehouden waarbij de politie nadrukkelijker interactie met de samenleving zal hebben.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.