Voetganger vermoedelijk dodelijk aangereden

De 47-jarige Chequita Val is vermoedelijk in de vroege ochtend van donderdag 1 maart dodelijk aangereden door een personenauto op de weg naar West Suriname.

De Centralde Meldkamer speelde de melding van de aanrijding tussen een voetganger en een personenauto door aan de politie van Zanderij. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het levenloos lichaam van de voetganger op het wegdek aangetroffen. In haar directe omgeving bevond zich een schoudertas, waarin een identiteitskaart van het slachtoffer is aangetroffen.

In de langs de weg lopende trens is een grijsgelakte Toyota Opa aangetroffen zonder bestuurder.

In het voertuig is een identiteitskaart van een manspersoon aangetroffen. Aan de hand van het kentekennummer en de identiteitskaart zal de vermoedelijke bestuurder worden opgespoord.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 11. Het onderzoek in deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.