Voetganger na aanrijding overleden: veroorzaker doorgereden

De 37-jarige voetganger Alba Montano gehuwd Javinde is in de avond van donderdag 8 november door een personenauto aan de Mariestraat ter hoogte van pand no. 17 aangereden.

De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

De politie van het ressort Munder kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een vrouw op bedoelde straat is aangetroffen en niet aanspreekbaar was. Bij aankomst op de plek werd Alba met zicbtbare letsels aangetroffen. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter observatie werd opgenomen. In de vroege ochtend van vrijdag 9 november overleed zij in de ziekeninrichting.

Volgens verklaring van een getuige liep Alba aan de uiterste linkerzijde op de Mariestraat. De voetganger liep vanuit de Kwattaweg naar de richting van de Sohawanweg toen zij door een donker groen gelakte Toyota Starlet die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, werd aangereden. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden.

De veroorzaker is nog voortvluchtig. De politie van het ressort Munder is belast met het onderzoek.

Het ontzielde lichaam van Alba is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 67.

 

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.