Voetganger na aanrijding overleden in ziekenhuis

De 45-jarige voetganger Welfen Losai is in de avond van donderdagavond 22 oktober in het ziekenhuis overleden.
De heer Losai werd diezelfde avond, omstreeks tien over zeven, in de Zwartenhovenbrugstraat, ter hoogte van het Molenpad, door een personenauto aangereden. Na de melding van de aanrijding deed de politie van het bureau Nieuwe Haven de locatie aan voor onderzoek.

Met zwaar lichamelijk letsels werd het slachtoffer op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij enkele uren later overleed.

De 44- jarige autobestuurder gaf aan dat hij over de Zwartenhovenbrugstraat reed. Komende vanuit de richting van het Nieuwe Haven en gaande in de richting van de Gemenelandsweg. Dat hij de voetganger plotseling midden op de rijbaan zag. Vervolgens dat hij de aanrijding niet kon voorkomen ondanks hij krachtig afremde. De automobilist is in het bezit van een Guyanees rijbewijs en een rijtoestemmingsbewijs van Suriname. Deze documenten zijn, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Welfen Losai is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.