Voetganger na aanrijding in het ziekenhuis overleden; veroorzaker doorgereden

De 65-jarige voetganger Rinaldo, Entingh is op maandagmorgen 20 april door een vrachtwagen in de Johannes Mungrastraat, ter hoogte van pand nummer 75 aangereden. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.
De politie van het bureau Uitvlugt kreeg via het Command Center de melding, dat een man in de genoemde straat was aangereden en niet aanspreekbaar was. De politie trof de heer Entingh zwaar gewond aan. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. In de middag van woensdag 22 april overleed de heer Entingh in de ziekeninrichting.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de doorrijder uit de inrit van een houtmarkt kwam gevestigd langs de Johannes Mungrastraat. De vrachtwagenchauffeur reed de Johannes Mungrastraat op en kwam daarbij bijna in botsing met een personenauto die rechtdoor over de eerder genoemde straat reed.
De vrachtwagenbestuurder maakte een uitwijk manoeuvre en reed daarbij de heer Entingh aan die naast zijn auto langs de weg stond. Na de aanrijding reed de vrachtwagenchauffeur door en is nog niet achterhaalt. Het ontzielde lichaam van de heer Entingh is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, voor obductie, in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.