Voetganger laat leven na aangereden te zijn door personenauto te Welgedacht B weg

De 55-jarige voetganger S.B. is in de vroege ochtend van maandag 18 september 2023, na van achteren te zijn aangereden door een personenauto aan de Welgedacht B weg, ter plekke komen te overlijden.

De politie van het bureau De Nieuwe Grond ontving in de vroege ochtend van maandag  18 september 2023 een melding van een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger aan de Welgedacht B weg ter hoogte van de Ghogliweg. Bij aankomst van de wetsdienaren op locatie werd de voetganger in de langs de weg lopende goot aangetroffen. Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de zowel de voetganger als de 29-jarige bestuurder Z.A. zich over de Welgedacht B weg verplaatsten. Beiden kwamen vanuit de richting van de Magentakanaalweg en gingen naar de richting van de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Ghogliweg heeft de bestuurder geen rekening gehouden met de voetganger en reed S.B. van achteren aan. Bij aankomst van de ambulance vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast.

Het ontzielde lichaam van S.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel verkeerde is ingevorderd. Het voertuig is ter herkeuring eveneens in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.