Voetganger laat leven in het verkeer

De 47-jarige Deomatty Dewnarain gehuwd Balgobind heeft op dinsdag 7 maart het leven gelaten bij een aanrijding aan de Oost-West verbinding.
De politie van Meerzorg kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op het wegdek aangetroffen.
Gebleken is dat Deomatty ter hoogte van Tomahawk onderschept is geworden door een personenauto die over voornoemde weg reed, komende vanuit Tamanredjo richting Paramaribo. De autobestuurder (32) gaf aan de voetganger niet te hebben gezien. Het vermoeden bestaat dat hij met een hoge snelheid reed. De vrouw was vrijwel op slag dood.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder die met de schrik vrij kwam, klaagde van pijn aan zijn linkerhand. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.
Met het overlijden van Deomatty staat de verkeersbarometer landelijk op 11.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.