Voetganger laat het leven in het verkeer

aanr so   so aanrijd sophia

De 48-jarige voetganger Yves Senatus heeft vanmorgen het leven gelaten nadat hij is aangereden door een autobus. De aanrijding vond plaats aan de Sophiaslustweg. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Senatus over de Sophiaslustweg liep, komende vanuit de richting van de Maisuruweg en gaande in de richting van de Vierde Rijweg. De autobus reed dezelfde richting op.
Senatus werd van achteren aangereden door de autobus. Hij liep hierdoor zwaar lichamelijke letsels op en overleed ter plekke. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zijn lichaam in het belang van het onderzoek in beslaggenomen. De 35-jarige autobestuurder A.H. is in het bezit van een geldig rijbewijs. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd en is de autobus ter herkeuring  in beslag genomen. De zaak is door de politie van bureau Leiding 9a overgedragen aan de Verkeersunit  van Wanica. Senatus is de 11e voetganger voor dit jaar die het leven laat in het verkeer. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar staat nu op 67.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.