Voetganger dood gereden

De 54-jarige Lucas, Harpal is op maandagavond 7 juli dodelijk aangereden aan de Martin Luther Kingweg. De politie kreeg omstreeks half negen in de avond de melding van de aanrijding tussen een vrachtwagen en een voetganger en deed de plek aan voor onderzoek.

Op de plek zijn aangetroffen de 25-jarige bestuurder M.V. en het slachtoffer de heer Lucas, Harpal. Harpal vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Harpal vast.

Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de vrachtwagen bestuurder over de Martin Luther Kinweg reed, komende vanuit de richting  Paramaribo en gaande in de richting van Paranam. Ter hoogte van een winkelzaak stak de voetganger Harpal de weg over. Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur merkte hij hem laat op. Hij maakte nog een uitwijk manoeuvre maar ondanks dat kon hij de aanrijding niet voorkomen. Met het overlijden van Lucas, Harpal is de verkeersbarometer gestegen naar 39.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.V. door de politie in verzekering gesteld. Deze vrachtwagenchauffeur zijn rijbewijs is recentelijk tijdens een verkeerscontrole ingevorderd door de politie voor overschrijding van de maximum snelheid. Hij mocht dus niet deelnemen aan het verkeer als bestuurder van de vrachtwagen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.