Voetganger dodelijk aangereden

slaoff coesewijneEen voetganger is gisteravond,omstreeks kwart over acht, aan de Coesewijnestraat aangereden door de bestuurder van een personenauto. De voetgnager was nagenoeg opslag dood. Volgens verklaring van de 25 jarige autobestuurder reed hij op de rechter rijhelft van de Coesewijnestraat toen hij de voetganger aanreed die waarschijnlijk aan het oversteken was. Bij de politie bestaat het vermoeden dat de autobestuurder met een vrij hoge snelheid moet hebben gereden toen hij de voetganger aanreed. Dit vanwege het feit dat de auto zo’n 77 meters verder van de plek van de aanrijding tot stilstand is gekomen en het lichaam van het slachtoffer zo’n 19 meters verder van de plek van de aanrijding op het wegdek is aangetroffen. Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd en de auto is voor herkeuring in beslag genomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend bij de politie. Het betreft in deze een man van indiaanse afkomst met een geschatte leeftijd van ongeveer 30 jaar. Hij was gekleed in een blauwe jeansbroek en een rood-zwarte horizontaal gestreepte trui. Aan zijn voeten droeg hij grijze slippers. Om zijn hals droeg hij een zilveren halsketting en om zijn pols een zilverkleurige polshorloge. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Flora. Aan getuigen van deze aanrijding wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van het bureau Flora. Dit bureau is te bereiken op de telefoonnummers 5307507 of 5301170.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.