Voetganger dodelijk aangereden door dronken autobestuurder; verkeersbarometer naar 34

De 25-jarige voetganger Devindra, Bholasing is vanochtend, vrijdag 21 juni, aan de Parmessarweg in het ressort Paradise te Nickerie dodelijk aangereden door een autobestuurder.
De politie van het ressort Paradise kreeg de melding van de aanrijding met dodelijk afloop. De wetsdienaren gingen ter plekke voor onderzoek en troffen het levenloos lichaam van Devindra, Bholasing op het wegdek aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.
De autobestuurder bleek de adspirant agent van politie Afzal.I. te zijn die onder invloed van alcohol verkeerde. Hij reed vermoedelijk moet een hoge snelheid toen hij het slachtoffer aan reed.
Afzal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Nieuw Nickerie Bij een ademanalyse test blies hij meer microgram alcohol per liter uitgeademde lucht dan bij wet is toegestaan namelijk veel meer dan 220 microgram. Nadat Afzal nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld en is zijn rijbewijs ingevorderd.
Het ontzielde lichaam van Devindra, Bholasing is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer landelijk op 34.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.