Voetganger dodelijk aangereden door automobiliste

De voetganger Kries Brindaben Panday is op donderdag 8 augustus overleden na te zijn aangereden door een auto. De ingeschakelde politie deed de plek aan voor onderzoek, nadat zij de melding kreeg van een man die was dood neergevallen voor een bankinstelling. Op de plek werd het ontzielde lichaam van meneer Kries Brindaben Panday aangetroffen.
De politie startte een onderzoek in waarbij met behulp van camerabeelden duidelijk is komen vast te staan dat de heer Brindaben Panday door een automobiliste is aangereden. Deze vrouw reed niet weg maar bleef op de plek van het gebeurde. Ze ontkende wel dat zij Kries Brindaben Panday had aangereden.
Omdat de automobiliste in het bezit is van een geldig rijbewijs, de plek van de aanrijding niet had verlaten en niet onder invloed van alcohol of een andere bedwelmende middel verkeerde is zij niet in verzekering gesteld. Hangende het onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd door de politie. De Verkeerunit van politie Nickerie is belast met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.