Voetganger dodelijk aangereden; bestuurder doorgereden

De 56-jarige voetganger Rabindernath Bajoor is op zaterdag 9 oktober aan de Helena Christinaweg ter hoogte van pandnummer 291 dodelijk aangereden door een personenauto.
De politie van het bureau Santo Boma koerste na de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger voor onderzoek naar de locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de berm aan. De arts werd ingeschakeld en stelde officieel de dood vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Rabindernath ter obductie door de politie in beslag genomen.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de voetganger vermoedelijk aan de uiterste linkerzijde van voormelde weg liep. De autobestuurder had dezelfde rijrichting en heeft vermoedelijk het slachtoffer van achter geschept. Rabindernath kwam tegen een ijzeren metalen vuilnisbak aan en heeft letsels aan zijn hoofd opgelopen. De bestuurder van het grijsgelakte voertuig reed na de aanrijding door. Andere bijzonderheden van het voertuig is niet bekend. De bestuurder is ook nog niet achterhaald. Het onderzoek wordt voortgezet door verkeersunit regio Midden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.