Voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden

De 58-jarige voetganger John Struiken is in de avond van dinsdag 17 april dodelijk aangereden door een personenauto. De autobestuurder reed na de aanrijding door en is nog voortvluchtig.

De politie van Lelydorp kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto op de hoek van de Houttuin- en de Sumatraweg. Onderweg naar de plek kregen de wetsdienaren wederom de melding dat de voetganger het leven heeft gelaten. Bij aankomst op de plek werd op aanwijzing van één der omstanders het levenloze lichaam van John in de langs de weg lopende trens aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat John die zich langs de weg bevond, door de auto die vermoedelijk met een hoge snelheid reed moet zijn geschept. De voetganger was vrijwel op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeer Unit van regio Midden.

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van deze verkeersslachtoffer landelijk naar 19.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.