Voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden

De 21-jarige H.T. is in de vroege ochtend van maandag 20 maart 2023 dodelijk aangereden door een personenauto aan de Afobakkaweg ter hoogte van mast 5.

De politie van het bureau Paranam kreeg omstreeks 04.00 uur v.m. van het Command Center een melding dat er een manspersoon in een bloedplas lag langs voornoemde weg. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat H.T. vermoedelijk vanuit de richting van Afobakka liep, gaande richting Paramaribo. Door tot nog toe onbekende reden moet hij door een autobestuurder zijn aangereden met voor de voetganger het noodlottige gevolg. Na de aanrijding is de automobilist doorgereden en liet het verkeersslachtoffer in hulpeloze toestand achter. Een arts stelde officieel de dood van H.T. vast.

Het ontzielde lichaam van H.T. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.