Voetganger dodelijk aangereden; autobestuurder doorgereden

De 78-jarige voetganger Natha Rajrajia is in de avond van zaterdag 31 oktober dodelijk aangereden door een personenauto aan de Ramanand Soechietweg in het district Nickerie. De autobestuurder reed na de aanrijding door en is vooralsnog voortvluchtig.
De politie van Paradise die via het Command Center de melding kreeg van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto aan de Ramnath Soechietweg deed de locatie aan. Onderzoek wees uit dat het verkeersslachtoffer op weg naar huis was. De voetganger liep over voornoemde weg bekeken vanuit de oostelijke rijrichting naar de westelijke richting. Op een bepaald moment werd de bejaarde voetganger door een auto van achter geschept met voor de vrouw het noodlottig gevolg. Volgens verklaring van ooggetuigen gaat het om een zwart gelakt voertuig van het station model.
Het ontzielde lichaam van Natha Rajrajia is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, ter obductie in beslag genomen. De politie doet een dringend beroep op de samenleving om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze verkeerscrimineel door te spelen aan de politie van het bureau Paradise, het Command Center via 115 en/of de gratis tip lijn 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.