Voetganger de dood ingejaagd; autobestuurder opgesloten.

De 56-jarige voetganger Radjie, Sahai is dinsdagavond 27 april, omstreeks kwart voor acht, door een auto aangereden in de Bastieweg te Clarapolder in het district Nickerie. De autobestuurder bevond zich op dat moment onder invloed van alcohol. De politie van het bureau Corantijn trof de zwaar gewonde heer Sahai liggend op een perceel aan. Sahai werd per ontboden ambulance overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum, alwaar hij enkele uren daarna het leven liet.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 37-jarige autobestuurder D.N. vermoedelijk met hoge snelheid over de Bastieweg reed. Het slachtoffer Sahai liep vanuit de tegenovergestelde richting in de Bastieweg. Door tot nog toe onbekende redenen reed D.N de heer Sahai aan. De aanrijding was zodanig dat het lichaam van meneer Sahai, over een langs de weg lopende trens, op een belendend perceel belandde.

Na ontnuchtering is D.N. voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering is gesteld door de politie. Zijn auto is ter herkeuring in beslag genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd. Het ontzielde lichaam van de heer Radjie, Sahai is in opdracht van het Openbaar Ministerie, voor obductie in beslag genomen door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.