Voetganger aangereden door autobestuurder en overlijdt in R.G.D Poli te Lelydorp

Een voetganger is vrijdagmiddag 1 maart in de Mon Plaisirweg aangereden door een autobestuurder. Deze autobestuurder is na de aanrijding door gereden en heeft zich niet aangemeld bij de politie. Het slachtoffer, wiens identiteit nog niet bekend is, is een man van Hindoestaanse komaf.

De man werd met de ambulance vervoerd naar de R.G.D. poli  te Lelydorp voor het verkrijgen van medische hulp. Kort na aankomst op de poli is hij overleden vermoedelijk ten gevolge van de opgelopen verwondingen.

De kleding van het slachtoffer bestaat uit : een bruin/crème gestreepte polo shirt, een lichtblauwe kniebroek(jeansbroek) en blauwe badslippers. Hij is slank van postuur en zijn hoofdhaar is nagenoeg helemaal grijs. Hij heeft een geschatte leeftijd van 50 jaar.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man door de politie in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De politie van verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.