Voetganger 50 verkeersdode

De 70-jarige voetganger Mamatoe Peso is in de vroege morgen van zaterdag 24 september dodelijk aangereden door een personenauto op de hoek van de Indira Ghandhi- en de Van Kallenweg.

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding met dodelijk afloop op voornoemde weg. Daar aangekomen  werd het levenloze lichaam van Mamatoe op het wegdek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens verklaring van de 34-jarige autobestuurder Bryan P. reed hij over de Indira Gandhiweg. Hij kwam vanuit Lelydorp en ging richting Latour. Ter hoogte van de Van Kallenweg heeft hij de vrouw die de weg overstak laat gezien. Hij reed de voetganger aan met voor haar het noodlottige gevolg. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Bryan verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Mamatoe is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. 

De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze voetganger nu op 50.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.