Voetganger 18e verkeersdode

De 65-jarige voetganger Norma Nortan is op zondag 10 april in het ziekenhuis overleden, na te zijn aangereden door een voertuig op vrijdag 1 april.

De politie van Latour kreeg op die dag melding van een aanrijding tussen een voertuig en een voetganger aan de Coesewijnestraat.

Bij aankomst op de plek werd de voetganger op het wegdek aangetroffen met zwaar lichamelijk letsels aan het lichaam. Vervolgens kwam uit het onderzoek vast te staan dat een witgelakte busje met een vrij hoge snelheid reed over de Coesewijnestraat komende vanuit de Nieuw Weergevondenweg en gaande richting het stadscentrum.

Ter hoogte van de Geertruidenbergweg werd de voetganger Norma die op dat moment de weg overstak, aangereden. Met zwaar lichamelijke letsels werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Norma werd ter verpleging op de afdeling Chirurgie opgenomen en was niet aanspreekbaar. Zij kwam op 10 april in het ziekenhuis te overlijden. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 18.

De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden. Een ieder die informatie kan verschaffen over dit voorval kan zich wenden tot de politie van het ressort Latour. Het politiebureau is te bereiken op de nummers 481111 en 481524.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.