Voetbal partij tussen jeugdigen eindigt in steekpartij

De politie van Santo Dorp kreeg in de avond van dinsdag 19 september via de Centrale Meldkamer de melding dat er zich een slachtoffer met een steekverwonding in zijn rug in het ressort bevond.

Daar aangekomen is gebleken dat het slachtoffer Chesron B. (15) met enkele buurtjongens heeft gevoetbald. Tijdens het spel ontstond er een woordenwisseling tussen Chesron en zijn leeftijdsgenoot Demensio P. Na afloop bracht Demensio met een scherp voorwerp Chesron twee steken toe in zijn rug en borst. Per eigen gelegenheid is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging is opgenomen.

De 15-jarige Demensio is aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Het scherp voorwerp is eveneens in beslag genomen. De verdachte is na zijn voorgeleiding in overleg met een lid van het Openbaar Ministerie vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis in het Opa Doeli doorgangscentrum. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.