Voertuig, TV en laptop gestolen bij woninginbraak

De politie van Kwatta speelde in de avond van zondag 4 juni in op een melding van een woninginbraak op een adres in het ressort. Daar aangekomen werd de benadeelde aangetroffen.

Zij verklaarde dat ze in de ochtend van die bewuste dag haar woning goed afgesloten verliet.  Ze liet een tweede auto, een Toyota Mark X achter in de garage. Toen ze in de avond terugkeerde, ontdekte ze dat er inbrekers op bezoek zijn geweest. De verdachten hebben zich toegang tot de woning verschaft door de achterdeur open te forceren. De inbrekers het slot van de rolpoort opengebroken en zijn met de Toyota Mark X, een TV en een laptop er vandoor gegaan.

Van deze inbraak heeft de benadeelde aangifte gedaan. Zowel het voertuig als de verdachten zijn nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om bij het zien van dit voertuig onmiddellijk contact op te nemen met de dichtstbijzijnde politiepost of te bellen met de politie op de nummers 403645, 403252, 402736, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.