Voertuig getrouwde vrouw vernield door moeder van buitenvrouw.

Een 29-jarige mevrouw deed op donderdag 26 juli aangifte van vernieling van haar auto bij de politie van het ressort Lelydorp. Volgens verklaring van de aangeefster kwam haar ter ore dat haar echtgenoot voor haar uitliep. Dat zij te weten kwam waar de buitenvrouw van haar man woonacht is. Op woensdag 25 juli ging zij naar het woonadres van de buitenvrouw.
Op dat adres trof zij de moeder van de buitenvrouw aan en hield die voor dat haar dochter een liefdesrelatie had met haar echtgenoot. Nadat zij haar beklag had gedaan liep de moeder van de buitenvrouw haar huis binnen en kwam met een bezemstok naar buiten. Zij liep vervolgens naar de auto van de aangeefster en met de bezemstok verrichtte zij vernielingen aan het voertuig.
Na de aangifte heeft de politie de verdachte opgespoord en aangehouden. Zij is de 44-jarige Patewatie C. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Patewatie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.