Voertuig belandt in goot; vrouw vermoedelijk door hartaanval overleden

De 60-jarige mede inzittende Irene Soerokarso is op woensdagmiddag 27 januari na een verkeersongeval aan de Bomaweg vermoedelijk door een hartinfarct overleden.
Het slachtoffer Soerokarso was gezeten in een voertuig die bestuurd werd door haar echtgenoot S.T. (70). Samen met hun 4-jarige kleinzoon A.T. reden zij over de Bomaweg komende vanuit de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanweg gaande in die van de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment kwam het voertuig ter hoogte van Leiding 16 in een langs de weg lopende goot terecht.
Na de melding van het Command Center deden de wetsdienaren van het politiebureau Santo Boma de plek van het gebeurde aan. Daar troffen zij het voertuig in de goot aan en werden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Volgens verklaring van de 70-jarige autobestuurder S.T viel hij achter het stuur in slaap. Zijn 60-jarige vrouw liet na ongeveer dertig minuten van het gebeurde ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts de dood vast. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Volgens het obductierapport is mevrouw Soerokarso vermoedelijk door een hartinfarct overleden. Zij wordt dus niet tot een verkeersdode gerekend.
De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams Rijbewijs en niet onder in vloed was van alcohol, werd samen met zijn kleinzoon per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Zij vertoonden geen zichtbare letsels aan het lichaam.
De zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.