Voeganger overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

De 63-jarige S.M. is op donderdag 7 maart 2024 in het ziekenhuis overleden, na te zijn betrokken bij een aanrijding op dinsdag 20 februari 2024 aan de Catarina Sophiastraat te Calcutta in het district Saramacca.

De politie van het bureau Calcutta die na de melding van de aanrijding de locatie aandeden voor onderzoek, constateerden dat S.M. kort voor de aanrijding als duorijder was gezeten op een bromfiets. Ter hoogte van pand no. 391 stapte hij van de bromfiets af om vermoedelijk zijn weg verder te voet voort te zetten. Bij het oversteken is hij door een bestelbusje aangereden met voor hem het noodlottige gevolg. Hij liep een barstwond aan zijn hoofd op en toonde tekenen van veward zijn. Het slachtoffer werd voor medische hulp overgebracht naar de RGD-poli te Tijgerkreek en van daaruit met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De gewonde voetganger werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op 7 maart 2024 het leven liet.

De automobilist die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwelmende middel.

De politie van voormelde bureau is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.