Vluchtpoging rovers mislukt

De politie van Moengo heeft op zaterdag 19 september vier verdachten aangehouden. Het viertal reed in een autobus over de Oost-Westverbinding richting Albina. Bij de controlepost te Stolkertsijver reed de chauffeur met hoge snelheid voorbij. Deze handeling kwam verdacht over bij de politie en werd het geval gelijk doorgespeeld aan Moengo. Politie Moengo kwam in actie en stopte de bus ter hoogte van Moengo. In het voertuig zaten de 17- jarige Mailson, D., Railson, D. (27),  Leonardo, B. (38) en de 29-jarige chauffeur Andy, P. Tijdens controle bleken de drie passagiers, illegaal in het land zijn. Zij zijn van Braziliaanse komaf. De chauffeur Andy P. is Surinamer.

De afdeling Kapitale Delicten werd ingeschakeld om na te gaan als deze mannen gezocht werden door de politie. Tijdens onderzoek bleek dat de Brazilianen werden gezocht voor diefstal met geweldpleging. De verdachten werden ter stond aangehouden en overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten. De bestuurder werd na te zijn gehoord, heengezonden. De drie Illegalen zijn vanwege overtreding van de vreemdelingenwet en diefstal met geweldpleging in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.