Vissers en Krabbenvangers opgeschrikt door vermoedelijke zee piraten

Vissers en Krabbenvervangers, die zich op het water te Weg naar Zee bevonden, zijn op de vroege ochtend van zaterdag 12 januari opgeschrikt door vermoedelijk zee piraten in twee boten die met vrij hoge snelheid op hen afvoerden. Verder verklaarden de vissers en krabbenvangers aan de politie van Kwatta dat zij in hun boten zo snel als mogelijk terug voerden naar de kade te Weg naar Zee achterna gezeten door de personen in die twee boten.
Dat toen de vermoedelijke zee piraten zagen dat hun vermoedelijke slachtoffers in veiligheid waren zij hun boten keerden en met hoge snelheid weg voerden. De politie vroeg de Surinaamse Kustwacht en de Marine van het Surinaams Nationaal Leger om assistentie om de zee op te kunnen gaan ter opsporing en aanhouding van de vermoedelijke zee piraten.
Vanaf de vroege ochtend tot de late avond heeft de politie met assistentie van de kustwacht en het leger gepatrouilleerd op het water maar de vermoedelijke criminelen zijn niet gesignaleerd.
Aan alle actoren, die werkzaamheden op zee verrichten, wordt gevraagd om alert te zijn en alle relevante informaties door te spelen aan de plaatselijke politie of aan de Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.