Vissers brengen elkaar verwondingen toe

De politie van station Boskamp kreeg op woensdag 11 november de melding van een vechtpartij tussen  2 mannen in het vissersdorp. Ter plaatse trof de politie de 43-jarige Jozef N. en Valentino P. (33) aan.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de twee mannen  geruime tijd in onmin leven met elkaar. Bij een oude vete was één van de heren al in verzekering gesteld. Na de in vrijheidsteling, begon de ruzie weer.  

De heren die in hetzelfde kamp wonen,  verkeerden op woensdag beide onder invloed van alcohol. Op een bepaald moment pakte  Valentino een schaar en knipte het haar van Jozef die in een hangmat lag. De heren raakten in een gevecht, waarbij Jozef kans zag Valentino de schaar afhandig te maken. Jozef bracht Valentino een steekverwonding met de schaar toe in de onderbuik.

Valentino  rende de woonruimte in en pakte een houwer. Hij rende achter Jozef aan en bracht hem slagen toe met het scherpvoorwerp. Jozef liep ter hoogte van zijn oog een snijverwonding op.

De vechtersbazen werden overgebracht naar de RGD poli te Tijgerkreek. Jozef is na medische behandeling overgebracht naar het politiebureau. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

Valentino werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.  De scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen. De politie van Jarikaba heeft de zaak in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.