Visser verdronken

Het lijk van de visser Ravindra Rattan(36) die op maandag 2 november over boord van een vissersboot is gevallen, is geborgen. De eigenaar van de vissersboot deed de melding bij de politie van Nieuw Amsterdam dat het lijk dat reeds uit het water is gehaald, door de andere vissers,  werd overgebracht naar de aanmeersteiger  van Nieuw Amsterdam.

De boot meerde aan en volgens verklaring van de bootsman K.A. waren hij en de vissers op de bewuste maandag morgen bezig visnetten uit te gooien op de Suriname rivier.  Tijdens het uitgooien, raakte een voet van Ravindra verstrengeld aan het visnet. Hij verloor zijn evenwicht, sloeg zijn hoofd tegen de bootrand en viel over boord. Ravindra  verdween in de diepte. De overige vissers haalden snel weer de visnetten boven water en zagen dat de man verstrengeld was tussen de netten. Ze waren genoodzaakt de netten door te knippen om het slachtoffer eruit te halen. Hun poging om Ravindra te reanimeren, leverde niet het gewenste resultaat op. Zij besloten om het slachtoffer aan wal over te brengen.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast door verdrinking. De politie van Nieuw Amsterdam heeft de zaak in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.