Visser valt in rivier en verdrinkt

De 50-jarige visser O.P. is in de middag van zaterdag 1 juni 2024 tijdens het vissen in de Saramacca rivier gevallen en vermoedelijk komen te verdrinken.

De politie van het bureau Jarikaba kreeg omstreeks 15.00 uur telefonisch melding van de dorpskapitein van Tottikamp dat de visser schuins tegenover de aanmeersteiger van eerder aangegeven dorp tijdens het vissen in het water was gevallen. De dorpsbewoners stelden direct een zoekactie in zonder het gewenste resultaat. De politie van Jarikaba zette op zondag 2 juni 2024 samen met dorpsbewoners de zoekactie voort, zonder gunstig resultaat.

Het lichaam van de visser werd in de morgen van maandag 3 juni 2024 drijvend op de Saramacca rivier door de dorpsbewoners aangetroffen op de plek waar hij in de rivier was gevallen. Zij haalden het lijk uit het water, waarna deze na afstemming met de Hulp Officier van Justitie per boot werd afgevoerd naar Uitkijk en vervolgens door een uitvaartbedrijf is vervoerd naar het mortuarium.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van O.P. afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.