Vijftien maanden oude baby verdronken te Apoera; lijkje opgevist

Het lijk van de vijftien maanden oude Ferecia Thomas is op donderdag 24 maart door de politie van het ressort  Wageningen en de Forensische Opsporing van Nickerie opgevist.

De politie van ressort Apoera kreeg op dinsdag 22 maart in de middaguren melding van een verdrinking van de peuter in het dorp Tapaoeripa. Het kindje was volgens verklaring van de moeder meegenomen naar de rivier. Zij werd in een korjaal geplaatst door de moeder terwijl die bezig was vier andere kinderen te baden.

Op een gegeven moment keek ze om en merkte op dat het kindje niet meer in de korjaal zat. Zij riep om hulp en begon gelijk een zoekactie.  De politie werd ingeschakeld. De actie leverde niet het gewenste resultaat op.

Op donderdag 24 maart werd het lijkje  om  09.30 uur opgevist. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie voor de begrafenis. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.