Vijf verdachten aangehouden roofoverval Magnesiumstraat: militair laat het leven

De Centrale Meldkamer van de politie kreeg op vrijdag 12 februari melding van een roofoverval aan de Magnesiumstraat alwaar een militair dodelijk is geraakt door een kogel uit het wapen van de criminelen. Het slachtoffer is de 42-jarige  Diepnarain Ramkhelawan.

Diepnarain deed dienst bij een andere woning die naast de woning staat waar de beroving plaatsvond. Toen hij de beroving opmerkte, wilde hij de bewoners te hulp schieten met het voor hem noodlottige gevolg.

De speciale eenheden van de politie waaronder het Arrestatie Team kwamen gelijk in actie. Het Arrestatie Team heeft in samenwerking met de andere eenheden en militairen vijf verdachten kunnen aanhouden. Het gaat om Raymond P.(22), Jonettie A. (17), Pascal E. (19), Rivaldo M.(18)  en Fergill P.(22). Twee van deze verdachten zijn in de woning aangehouden en de rest in de nabije omgeving. Naderhand is ook een zesde verdachte Rinaldo, P., 17 jaar oud, die zich verdacht in de buurt ophield,  aangehouden door een militair. Het vermoeden bestond dat hij ook deel uitmaakte van de bende.      

Eén van de verdachten heeft een schotverwonding opgelopen aan zijn dijbeen en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij is opgenomen in de ziekeninrichting onder politiebewaking.

De politie heeft een jachtgeweer met ingekorte loop in beslag genomen. De bewoners zijn ongedeerd gebleven. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

De vijf verdachten zijn na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Rinaldo P. is na verhoor heengezonden.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.