Vijf verdachten aangehouden in zaak 55 pakken drugs op dubbele bodem container vrachtruim; twee heengezonden en drie in verzekering gesteld

De afdeling Narcotica Brigade (Narco) heeft een de zaak in onderzoek, waarbij er op zondag 8 april, 55 pakken drugs op een dubbele bodem van een container, in de vrachtruimte van een vliegtuig, is ontdekt. In deze zaak zijn er vijf verdachten aangehouden.

Na een ingesteld onderzoek werden op dinsdag 10 april de 32-jarige Jonathan W. en Anthony S. (30) aangehouden. Jonathan is na te zijn verhoord dezelfde dag heengezonden, terwijl Anthony enkele dagen was ingesloten.

Het verdere onderzoek leidde op maandag 16 april tot de aanhouding van de een vliegmaatschappij medewerker Steven P. (51). Op donderdag 3 mei is de 48-jarige luchthavenmedewerker Marino K. aangehouden.

De vijfde verdachte is de 37-jarige vliegmaatschappij medewerker Humphey King, die zich op vrijdag 11 mei aanmeldde op de afdeling Narcoticabrigade. Humprey werd op last van de procureur generaal van Suriname opgespoord ter aanhouding en voorgeleiding ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Steven, Marino en Humphey in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.