Vijf ruitenwissers verdachten aangehouden

De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg op woensdag 18 januari een telefonische melding aan de Tout Lui Fautweg in het distrikt Wanica ter zake diefstal van twee auto ruitenwissers.

De politie ging ter plekke en trof de beller aan. Deze gaf de wetsdienaren te kennen dat de diefstal is gepleegd door een manspersoon die twee ruitenwissers van twee afzonderlijke voertuigen heeft weggenomen en op camerabeelden te zien is.

Na uitgewerkte informatie is de 22-jarige verdachte Aristo D. in beeld gebracht en vervolgens door de Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres te De Boerbuiten aangehouden. Bij zijn aanhouding zijn er zes (6) Toyota Vitz ruitenwisserhouders, drie ruitenwissers, een autolens en andere auto onderdelen aangetroffen en in beslag genomen

Met de aanhouding van Aristo zijn er nog vier verdachten door RRM in de kraag gevat. Bij deze vier verdachten, de 25-jarige Fabrizio, P. alias “Toto”, Gilliano P. (29), Rebyon P. Alias “Ebby” (32) en de 41-jarige Sergio W. Alias “Jootje” zijn er bij hun aanhouiding meerdere Toyota Vitz ruitenwissers en andere auto onderdelen in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vijf verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.