Vijf kinderen uit een gezin vermist

Een moeder deed op donderdag 21 maart 2024 omstreeks 16.45 uur aangifte van vermissing van haar vijf kinderen genaamd E.L. (11), W.L. (9), S.L. (6), waarbij deze drie kinderen leerlingen zijn van O.S. Koewarasan te Bomapolder Serie 2/3. Naar zeggen van de aangeefster R.K. zijn haar drie minderjarige kinderen omstreeks 07.00 uur v.m. door de schoolbus opgehaald en niet terug bezorgd. De schoolbuschauffeur gaf haar te kennen de kinderen na school niet te hebben gezien. Verder gaf de moeder aan dat haar twee oudste dochters D.P. (25) en R.P. (21) eveneens in de morgen uren van huis zijn vertrokken en niet naar huis zijn terug gekeerd. Alle gepleegde inspanningen om haar kinderen terug te vinden hebben tot nog toe niet het gewenste resultaat opgeleverd.


Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze vijf kinderen door te spelen aan de politie van Santo Boma op het telefoonnummer 350022, de gratis tip lijn op het nummer 179, het Command Center op het nummer 115 of de dichtsbijzijnde politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.