Vijf gewonden bij een frontale botsing te Calcutta

Bij een frontale botsing tussen twee voertuigen op zaterdag 13 maart aan de Catharina Sophiastraat nabij kilometer 66 raakten vijf personen gewond.
De politie van Calcutta kreeg in de vooravond van 13 maart een melding van een frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto op bovengenoemde locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren beide voertuigen met aanzienlijke schade aan. In de terreinwagen die in een langs de weg lopende goot was beland, lagen de 73-jarige bijrijder BE. (73) en de 35-jarige bestuurder B.
Op het wegdek werd de personenauto met de bestuurder R.W. die in gezelschap was van de mede inzittenden R.N. en R.D. aangetroffen. Dit drietal was bij aankomst van de politie niet aanspreekbaar. Alle vijf personen werden voor medische hulp per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo.
Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide voertuigen over de Catharina Sophiastraat reden. De terreinwagen kwam uit het westen en reed naar het Oosten, terwijl R.W. van uit tegenovergestelde richting kwam. Ter hoogte van km 68 kwam de bestuurder van de personenauto door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de terreinwagen met als gevolg de botsing.
De twee bestuurders die in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerden niet onder invloed van alcohol. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.