Viertal aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

De politie van Moengo heeft op woensdag 17 augustus aan de Lijnwegenkele personen die zich verdacht gedroegen in een voertuig gesignaleerd.

Bij een ingesteld onderzoek werd bij één van de mannen een marihuanageur waargenomen. De politieambtenaren gingen over tot het fouilleren. Eén van de verdachten, de 22-jarige Urcinio J. alias Allah zag kans weg te rennen met in zijn hand een zwarte plastiekenzak. De agenten losten waarschuwingsschoten om hem tot staan te dwingen.

Urcinio kon worden aangehouden. In de zwarte plastiekenzak die hij bij zich had werden ongeveer  87,6 gram Yamie,64,5 gram marihuanaen een zwarte fijn weger aangetroffen.In de auto van de bestuurder Laurent werd ongeveer 31 gram marihuana aangetroffen. De drugs werd in beslag genomen.

De drie andere mannen Laurent P. alias Lo Hon, Jordin P. alias Bebe en Orpheo S. alias Feozijn eveneens aangehouden.

Bij de voorgeleiding verklaarde Lo Hon dat hij samen met Feoen Bebe de hoeveelheid yamie in Albina heeft gekocht. Het was bestemd voor eigen gebruik.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier verdachten in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.