Vierjarig jongetje valt in waterbak en verdrinkt

Mohamed Shayar Karimbaks is op donderdag 3 december na vermoedelijk in een waterbak te zijn gevallen, door verdrinking komen te overlijden.
De politie van het bureau Henar deed na de melding van de verdrinking het adres aan voor onderzoek. Gebleken is dat het jongetje met zijn vader en stiefmoeder op het adres woonachtig was.
Voor het gebeuren was Shayar alleen met zijn stiefmoeder thuis en zaten zij in de woonkamer naar de televisie te kijken. Op een bepaald moment viel Shayar in slaap, waardoor de stiefmoeder besloot ook een middagdutje te doen. Na enige tijd werd de vrouw wakker en zag Shayar niet in de woonkamer, terwijl de voordeur openstond. Ze haastte zich naar buiten en op het erf ontdekte ze dat een deel van een stenen waterbak openstond. Ze trof vervolgens het jongetje in de stenen bak aan met zijn hoofd naar onder en zijn benen in de lucht.
De stiefmoeder raakte in paniek, haalde Shayar uit de waterbak en zag dat er schuim uit zijn mond en neus kwam. Ze trok zijn kleren uit, maar de jongen vertoonde geen teken van leven meer. Ze riep om hulp en naaste familieleden en buurtbewoners gingen op haar hulpgeroep af. Reanimatie leverde niet het gewenste resultaat op.
Een arts stelde de dood door verdrinking vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Shayar afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.