Vier zwaar gewonden bij zware aanrijding op de MLK-weg; 3-jarige jongetje laat voor aankomst op SEH, het leven

Bij een zware aanrijding tussen een personenauto en een pick-up op de Martin Luther King (MLK) weg op zondag 1 oktober 2023 raakten vier personen, waaronder drie kinderen zwaar gewond. Een 3-jarig jongetje liet voor aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) het leven.

De politie van het bureau Domburg kreeg op die bewuste dag de melding van een aanrijding met zwaar gewonden op de Martin Luther Weg ter hoogte van winkel Yin Du. Bij aankomst troffen de wetsdienaren een pick-up en een personenwagen met zwaargewonden aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de bestuurster van de personenauto vanuit een inrit van een supermarkt de weg opreed zonder rekening te houden met het verkeer op de MLK-weg. De bestuurder van de pick-up die met een hoge snelheid reed vanuit Paranam gaande richting Paramaribo, knalde van achteren tegen het voertuig. De personenauto met de inzittenden werd vervolgens meegesleurd en kwam in de langs de weg lopende goot tot stilstand, terwijl de pick-up meters verder belandde in de langs de weg lopende trens. De bestuurster en de drie kinderen raakten zwaargewond en werden voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de SEH van het AZP. Voor aankomst op de SEH liet het 3 jarig jongetje het leven. De materiele schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en zijn beiden ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.