Vier woningen te Ephraimzegen afgebrand

De politie van het ressort Santo Dorp kreeg op woensdag 04 oktober via de Centrale Meldkamer de melding van  een brand aan de Soemintraweg te Ephraimezegen. Vier woningen op een perceel  stonden in lichter laaien.   De ingeschakelde Brandweer verrichtte de blussingswerkzaamheden.

De bewoner van de derde woning is ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde telefonisch op de hoogte te zijn gesteld door een buurtbewoner van de brand van zijn woning, en ter plaatse vernam hij van buurtbewoners dat de brand in de eerste woning zou zijn begonnen. Het vuur greep zo snel om zich heen dat de andere drie woningen op het erf ook meteen vlam vatten. Volgens de bewoner was slechts de eerste woning aangesloten op het elektriciteitsnet van de NV. Energie Bedrijven Suriname (EBS). De andere woningen werden illegaal van stroom voorzien via de eerste woning door middel van een verleng kabel.

De woningen zijn compleet met inboedel afgebrand. Geen van de woningen waren verzekerd tegen brand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Vier gezinnen zijn door deze brand dakloos geworden.

De afdeling Forensische Opsporing onderzoekt deze zaak verder.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.