Vier verdachten vielen door de mand in drugszaak

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft op donderdag 9 mei  de 30-jarige Melissa, W. op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de Narcotica Brigade

Melissa stond op vertrek naar Nederland. Tijdens controle werd  in haar reiskoffer twee flessen parfum inhoudende 410 milliliters vloeibare cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de voorgeleiding verklaarde Melissa dat zij de flessen parfum van de 27-jarige Ariana, P. had ontvangen. Op haar aanwijzing werd Ariana  op haar woonadres opgespoord maar niet aangetroffen. Ariana zich aan op de afdeling Narcotica Brigade aan en verklaarde dat zij de flessen met parfum ontvangen had van haar 23-jarige vriend Ernesto, K.

Ernesto werd opgespoord en aangehouden. Hij gaf op zijn beurt aan dat hij de flessen parfum van de 25-jarige Sherona, A. ontvangen had. Hangende het onderzoek zijn alle vier verdachten door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.