Vier verdachten ter zake diefstal en heling aangehouden door Recherche Paramaribo; twee hunner heengezonden

Leden van de Recherche van Regio Paramaribo hebben op donderdag 2 februari vier verdachten ter zake diefstal en heling in het ressort Flora aangehouden.

De 63-jarige benadeelde M.H. deed op zondag 8 januari 2023 aangifte op het politiebureau Flora ter zake bovenvermelde strafbare feiten. Naar zeggen van de aangever is er op een locatie aan de J.A. Lachmonstraat een container met goederen voor bouwwerkzaamheden open geforceerd, waarbij er zijn weg genomen een lasmachine, een generator, een dompel pomp, een complete compressor en andere goederen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie kwamen de 28-jarige verdachte Randy H. en Miquel M. (23) in beeld, die beiden in het ressort Flora in de boeien werden geslagen. Miguel was als arbeider werkzaam op het adres aan de J.A. Lachmanstraat alwaar de container was geplaatst en Randy was de bestuurder van het voertuig waarmee de gestolen goederen zijn vervoerd. Uit het voortzettend onderzoek zijn de twee helers, de 44-jarige Denindired A. en de 62-jarige Cyrill D. opgespoord en aangehouden. De buit is is op hen terug gevonden en in beslag genomen. Na te zijn voorgeleid zijn de twee verdachten Randy en Miquel na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de twee helers Denindired en Cyrill, zijn verhoord en na een ernstige waarschuwing zijn heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.